Head Lights on my 97 lexus LS 400?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03 Dec 2013, 11:10 am   #1 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Dec 2013
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default Head Lights on my 97 lexus LS 400?

For the last month or so my head lights have been going on and off . I changed the Dimmer Switch , sitill the same problem. I can run my Hi Beams . My fogs are good also. They will go out in about 2 or 3 minutes of driving. May come back on . But out again.It doesn't stay permanent. Auto Elec. Mech told me to bring it back when it is completely out.Nah. I am using LED lighting. Has anyone experience a problem like this.??
  Reply With Quote
Old 03 Dec 2013, 11:25 am   #2 (permalink)
Senior Member
  • Join Date: Mar 2010
  • Posts: 106
  • User Status: Offline


Default

The wiring may not be able to power the bulbs you are using. I have seen this problem before on Honda's and have seen the wiring melt. Try a regular bulb to see if it works..
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:19 pm.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.