2008 Lexus is250..My car vent is blowing cold hear when I turn my heater on?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01 Jan 2014, 11:40 am   #1 (permalink)
FT
Junior Member
  • Join Date: Jan 2014
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default 2008 Lexus is250..My car vent is blowing cold hear when I turn my heater on?

Tonight I pour some antifreeze and everything leaks right out..just change my water pump and thermostat...Any ideas from anybody?
  Reply With Quote
Old 01 Jan 2014, 11:55 am   #2 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Mar 2010
  • Posts: 28
  • User Status: Offline


Default

The leak can be coming from any number of places, not just your waterpump or thermostat. You should put the system under pressure so you can determine exactly where the leak is coming from. You should also take the car to a certified mechanic as you clearly do not know enough about cars to repair this.
  Reply With Quote
Old 01 Jan 2014, 12:09 pm   #3 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Jan 2014
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

you do not say where it is leaking from?? can't have hot air with no coolant in heater core.....































might be the "petcock" or hose clamps are not tight....also the water pump gasket may not be aligned correctly....















if you had this done at a garage ..have car towed back at thier charge... DO NOT DRIVE IT BACK ..WILL DAMAGE ENGINE
  Reply With Quote
Old 01 Jan 2014, 12:25 pm   #4 (permalink)
Dan
Senior Member
  • Join Date: Feb 2010
  • Posts: 149
  • User Status: Offline


Default

Where is it leaking from? If it is leaking from around the items you replaced, then you did not install a gasket, or gasket sealer. If it is leaking from somewhere else, you got more work to do. Your heater is blowing cold air because there is no fluid from the radiator going to it. It has all leaked out. Running your engine without coolant will burn it up and seize the pistons. That's an engine swap. Very expensive.
  Reply With Quote
Old 01 Jan 2014, 12:39 pm   #5 (permalink)
Senior Member
  • Join Date: Mar 2010
  • Posts: 255
  • User Status: Offline


Default

If these type of problems happen then check the water pump again and got any problem then repair it in the nearest workshop.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:29 pm.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.