AF Sensor code p1153

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 30 Jun 2015, 08:58 am   #1 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Jun 2015
  • Location: Georgia
  • Posts: 2
  • User Status: Offline
  • Contact this user:

    Send a message via Skype™ to earthman2005


Cool AF Sensor code p1153

I have a 1999 es300 with a p1153 code. I replaced the Bank 2 Sensor 1 AF Sensor ( front one) and still showing CEL and rough idle. The code says it can be fuel pump, injector issue, vacuum leak, and or failed sensor. If not a failed sensor, and fuel pump must be working as it runs, then fuel pressure regulator, vacuum leak, or injector problem may be it. How do I test to rule out vacuum leak, or pressure regulator? I replaced the Bank 1 Sensor 1 a few months ago so assuming that has not failed again.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:28 pm.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.