91' Acceleration problem

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 17 Sep 2005, 08:16 pm   #1 (permalink)
KeitaroUrashimaSan
Guest
  • Posts: n/a
  • User Status:


Default 91' Acceleration problem

I have a 1991 Toyota Camry with 195k miles on it.
It runs great and I've had it for a year now. Ran about 10k mile on it.
But just recently while cruzing home at 45 mph my car started becoming
shuttering breifly. So I accelerated and It shuttered more and started
making this noise. It only acts this way when I accelerate rapidly or
climb a hill. If I accelerate very slowly on level ground it may not
happen.

Here is a sound clip of my car making the sound?
http://www.omegaxcron.com/Gallery/de...p?image_id=119

Any idea what the problem could be?

Automatic Transaxle, 2WD, Front Wheel drive

  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:09 am.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.