Alarm Question

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03 Apr 2006, 08:50 pm   #1 (permalink)
Magno101@gmail.com
Guest
  • Posts: n/a
  • User Status:


Default Alarm Question

Hi All,

I've got an interesting quesiton for y'all. Recently I was in my car
and I didn't have my keys so I pressed the lock on the door and locked
all of the doors and went inside my home. Since then, whenever I use
my keyless remote to lock the doors thats all it does, lock them. My
alarm doesn't beep to tell me it's engaged. I let the car lock the
doors on its own and then opened the door and the alarm doesn't sound.
The only time I hear the alarm is when I hit the panic button.

I have tried the procedure to enable/disable the beep but that didn't
work. I can't seem to get it to engage anymore.

Can anybody help?

  Reply With Quote
Old 04 Apr 2006, 07:58 pm   #2 (permalink)
johngdole@hotmail.com
Guest
  • Posts: n/a
  • User Status:


Default Re: Alarm Question

Do you have a Toyota OEM alarm? If yes then you can get a manual faxed
to you from the Fujitsu-Ten fax back number. Sounds like the setting
was changed somehow.

Hope this still works: Fujitsu Ten VIP FAX back service 310 327-9905

  Reply With Quote
Old 05 Apr 2006, 06:33 pm   #3 (permalink)
Wolfgang
Guest
  • Posts: n/a
  • User Status:


Default Re: Alarm Question

Off top of head - don't you turn the key the other way in lock to enable
system?

<Magno101@gmail.com> wrote in message
news:1144115407.569487.39170@g10g2000cwb.googlegro ups.com...
> Hi All,
>
> I've got an interesting quesiton for y'all. Recently I was in my car
> and I didn't have my keys so I pressed the lock on the door and locked
> all of the doors and went inside my home. Since then, whenever I use
> my keyless remote to lock the doors thats all it does, lock them. My
> alarm doesn't beep to tell me it's engaged. I let the car lock the
> doors on its own and then opened the door and the alarm doesn't sound.
> The only time I hear the alarm is when I hit the panic button.
>
> I have tried the procedure to enable/disable the beep but that didn't
> work. I can't seem to get it to engage anymore.
>
> Can anybody help?
>



  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:14 pm.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.