I'm having problems with my 1982 Toyota pickup, can anyone help me?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 27 Apr 2010, 12:25 pm   #1 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default I'm having problems with my 1982 Toyota pickup, can anyone help me?

We have had this truck for almost a year now. Ever sense we got it, we have had problems with it. Just about every week we have had to replace something on it. Some parts over and over again. For example, the battery, alternator, and voltage regulator, and headlights. Now the tail light fuse blew out. We replaced it. It lasted 3 days, now every time we replace the fuse, it blows again.















What could the problem be, or what can we do to fix it?
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 12:40 pm   #2 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

its 24 years old















thats the problem
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 12:45 pm   #3 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 2
  • User Status: Offline


Default

Ive never had a problem with my 91 toyota. I would just take it mechanic and see what he has to say.
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:05 pm   #4 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

First off, you have a ground somewhere in your wiring system. Second off, buy a newer truck. Sounds like you have already spent more money on it than you paid for it.
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:10 pm   #5 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Mar 2010
  • Posts: 4
  • User Status: Offline


Default

Easy fix. Get a new pick up and junk that one.
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:20 pm   #6 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

Unfortunately, you probably have to trace the wiring and find the short. No fun. Good luck.
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:22 pm   #7 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

It sound like it has an electrical problem.































Remember its 24 years old. If fuses and lights are burning out quickly, electrical seems logical.
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:39 pm   #8 (permalink)
Member
  • Join Date: Feb 2010
  • Posts: 64
  • User Status: Offline


Default

You have a shorted wire in your taillight harness, if you have a trailer wire connector that's usually where it is !!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:39 pm   #9 (permalink)
Member
  • Join Date: Feb 2010
  • Posts: 64
  • User Status: Offline


Default

You have a shorted wire in your taillight harness, if you have a trailer wire connector that's usually where it is !!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 27 Apr 2010, 01:45 pm   #10 (permalink)
Junior Member
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 1
  • User Status: Offline


Default

I have a 1980 toyota pick-up. You have a short somewhere in the elec. system. Have a mech. check for it.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:54 am.

Attribution:
Autoblog
Powered by Yahoo Answers



ToyotaLexusForum.com is an unofficial community for car enthusiasts. ToyotaLexusForum.com is not affiliated with Toyota Motor Corporation in any way.
Toyota Motor Corporation does not sponsor, support, or endorse ToyotaLexusForum.com in any way.
Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.